Despre Noi

Y-PEER INTERNAŢIONAL este o reţea compusă din mai mult de 500 organizaţii non profit , neguvernamentale şi guvernamentale; peste 5 000 de tineri din întreaga lume sunt membri ai acestei reţele. Aceşti tineri lucrează în mai multe domenii ce ţin de sănătatea şi drepturile sexual reproductive ale tinerilor.

Y-PEER, Reţeaua de Tineri Educatori de la Egal la Egal, reprezintă o rețea de tineri activi: Educatori de la Egal la Egal, formatori și promotori ai sănătății sexual-reproductive.Rețeaua activează în Moldova și în toată lumea cu scopul educatorilor de a dezvolta semenilor cunoştinţe, atitudini, deprinderi utile de viaţă şi de a-i convinge să îşi protejeze propria sănătate cu toată responsabilitatea.

Din aprilie 2013, Y-PEER Moldova este înegistrat ca ONG național sub numele Rețeaua de Tineri Educatori de la Egal la Egal din Moldova și își desfășoara activitățile în Chișinău, Bălți și raioanele Călărași, Nisporeni, Drochia, Fălești, Orhei, Glodeni.Y-PEER oferă tinerilor entuziasmaţi şi dornici de a se implica în activităţi de voluntariat posibilitatea de a face parte din echipa sa. Pentru aceasta nu trebuie decât să te adresezi reprezentanţilor reţelei şi să spui ce planuri ai, ce activităţi ai vrea să desfăşori sau cum anume ai putea să te implici în activităţile reţelei.