Participă la discuția publică în sănătatea sexual-reproductivă a tinerilor

Participă la discuția publică în sănătatea sexual-reproductivă a tinerilor

  •  Vrei să înțelegi ce este educația sexuală și sexualitatea?
  • Vrei să identifici și să analizezi o problemă în sănătatea sexual-reproductivă a tinerilor?
  • Vrei să vorbești cu tinerii și adolescenții despre problemele lor, atunci când accesează servicii sau informație în sănătatea sexual reproductivă?

Aplică și fii vorbitor în cadrul discuției publice în sănătatea sexual-reproductivă!

Evenimentul are trei etape:

I-a etapă: Instruire în educația pentru sănătatea sexual-reproductivă a tinerilor

Perioada: octombrie 2017

Descriere: Tinerii vor beneficia de o instruire de 3 zile, cu toate cheltuielile acoperite. La instruire tinerii vor învăța mai multe despre educația sexuală și starea lucrurilor din Moldova, privind educația sexuală a tinerilor, precum infecțiile cu transmitere sexuală și sarcina în adolescență, etc.

A II-a etapă: Exercițiu în teren

Perioada: octombrie-noiembrie 2017

Descriere: Tinerii vor alege pentru analiză o problemă în sănătatea sexual-reproductivă. Participanții vor intervieva alți tineri, din diferite localități ale țării și vor dezvolta o lucrare de analiză a problemei, din perspectiva tinerilor.

A III-a etapă: Discuția publică în sănătatea sexual reproductivă 

Perioada: 10 decembrie 2017

Descriere: Cele mai bune lucrări de analiză vor fi prezentate în cadrul discuției publice. La discuția publică vor participa, tineri, profesori și factorii de decizie la nivel local și național, din diferite localități ale țării. Autorii celor mai bune lucrări vor fi premiați.

Studenții și elevii interesați pot aplica până la data de 30 septembrie 2017 (inclusiv), completând formularul de mai jos: https://goo.gl/forms/yrfVwGuJoJQjE0eU2.